За вашият бизнес

През годините "Кей Сървис" е изградила здрави връзки с бизнеса и върви ръка за ръка с вашите нужди и потребности.Ние сме се усъвършенствали в предлагането на подходящо решение за вас.

Мастер системите на "CODKEY TECHNOLOGIES","ABLOY","WINK HOUSE се приспособяват към организационните ви нужди и позволяват на определени хора да влизат в различните помещения с един ключ в обхвата на задълженията им.Типични потребители на тези системи са индустриални обекти - летища, болници, университети, хотели и административни сгради.


Електронни системи за контрол на достъп с безконтактни чипове и карти

Съвременните електронни системи за контрол на достъпа поддържат прецизна документация за времето и мястото на събитието, и в комбинация с подходящ софтуер, могат да се превърнат в мощен инструмент за отчитане на работното време.
Приложенията на такива системи са практически неограничени - те могат да бъдат използвани в големи промишлени предприятия, офиси и административни сгради, търговски центрове, паркове, хотели, развлекателни комплекси, банки, градския транспорт и т.н.
Антипаник механизми

Вратите, обслужващи аварийни изходи и евакуационни маршрути, трябва да се отварят лесно и без никакво забавяне. Обковът антипаник на DORMA за външни врати е систематично проектиран да изпълни всички приложими нормативни изисквания.
Допълнително заключване на превозни средства

В забързаното и динамично ежедневие на частният бизнес,който е ангажиран с логистика и пренос на скъпи стоки,става податлив на опити за кражба.За това ние предлагаме монтаж на реномирани марки заключващи системи,осигуряващи спокойствието на Вашите служители и сигурността на вашата стока.


Отваряне,прекодиране и ремонт на ключалки за вендинг автомати

С навлизането и използването на вендинг автоматите в нашето ежедневие, техните собственици много често имат проблеми свързани с техните ключалки.При нас може да получите пълно сервизно обслужване.

Това, което можем да ви предложим е:

- различни видове планки за катинари
- ремонт на прекодиращи ключалки RIELDA
- ремонт на тубуларни ключалки
- уеднаквяване на катинари с един ключ
- изработка на всички видове тубуларни и секретни ключове
- аварийно отваряне на кафе машини с блокирали ключалки